autor:

autor

» » Supe de legume

Gazpacho

   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o ceapa mica dulce, un ardei mare rosu, un ardei capia verde, 3 rosii, un castravete, 2-3 catei usturoi, 3-4 felii piine, otet de vin alb, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se taie bucati (nu conteaza marimea). Piinea se pune in putina apa rece, sa se inmoaie usor. Se amesteca toate ingredientele in mixer, pina se face o pasta ca o maioneza. Se potriveste de ulei, sare si otet dupa gust. Se adauga apoi la compozitie apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru cine vrea supa mai fina se poate trece apoi prin sita. Se lasa citeva ore sa se macereze un pic. Daca nu, se poate servi imediat ce s-a racit.
Se serveste rece. Ideala pe timp de vara cind sint legumele coapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Gazpacho bucurestean

Gazpacho bucurestean

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute,

3 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume
GAZPACHO

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    13 comentarii
15 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • o ceapa mica dulce
  • un ardei mare rosu
  • un ardei capia verde
  • 3 rosii
  • un castravete
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 felii piine
  • otet de vin alb
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de primavara