autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de vara

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2015

Ingrediente
500g cartofi noi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardeigras colorat, 1 ardei iute, 1 dovlecel, 1 vanata mare sau 2mici, 250 g fasole pastai, 1 kg de rosii, 250 g ciuperci pleurotus sau champignon, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 50 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Rosiile spalate,taiate cubulete mici sau maruntite la blender se pun intr-un castron si se lasa deoparte; restul legumelor curatate,spalate,taiate dupa preferinta in cubulete mai mari sau rondele,ciupercile fierte taiate si ele,toate acestea se pun intr-un castron,se adauga sare,piper,ulei,vin,apoi se amesteca totul bine,se rastoarna in tava,se adauga 1pahar cu apa iar deasupra se rastoarna rosiile;se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30min;dupa acest timp se descopera si se mai lasa 5-10min sa scada sosul daca e nevoie.Se serveste imediat sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Se spala, curata legumele se toaca marunt, mai putin varza, care se taie fideluta. Se adauga uleiul,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara la cuptor

Ghiveci de vara la cuptor

Se pune uleiul într-o cratiță și se încinge ușor. Se adaugă ceapa tăiată fideluță,

2 voturi    1 comentariu
2h 5 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Dobre , 04 iunie 2015

    Super!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardeigras colorat
  • 1 ardei iute
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mare sau 2mici
  • 250 g fasole pastai
  • 1 kg de rosii
  • 250 g ciuperci pleurotus sau champignon
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piure de spanac