Rosiile spalate,taiate cubulete mici sau maruntite la blender se pun intr-un castron si se lasa deoparte; restul legumelor curatate,spalate,taiate dupa preferinta in cubulete mai mari sau rondele,ciupercile fierte taiate si ele,toate acestea se pun intr-un castron,se adauga sare,piper,ulei,vin,apoi se amesteca totul bine,se rastoarna in tava,se adauga 1pahar cu apa iar deasupra se rastoarna rosiile;se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30min;dupa acest timp se descopera si se mai lasa 5-10min sa scada sosul daca e nevoie.Se serveste imediat sau rece.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii