autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de vara

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2015

Ingrediente
500g cartofi noi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardeigras colorat, 1 ardei iute, 1 dovlecel, 1 vanata mare sau 2mici, 250 g fasole pastai, 1 kg de rosii, 250 g ciuperci pleurotus sau champignon, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 50 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Rosiile spalate,taiate cubulete mici sau maruntite la blender se pun intr-un castron si se lasa deoparte; restul legumelor curatate,spalate,taiate dupa preferinta in cubulete mai mari sau rondele,ciupercile fierte taiate si ele,toate acestea se pun intr-un castron,se adauga sare,piper,ulei,vin,apoi se amesteca totul bine,se rastoarna in tava,se adauga 1pahar cu apa iar deasupra se rastoarna rosiile;se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30min;dupa acest timp se descopera si se mai lasa 5-10min sa scada sosul daca e nevoie.Se serveste imediat sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul. Rosiile

2 voturi    0 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Se spala, curata legumele se toaca marunt, mai putin varza, care se taie fideluta. Se adauga uleiul,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Dobre , 04 iunie 2015

    Super!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardeigras colorat
  • 1 ardei iute
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mare sau 2mici
  • 250 g fasole pastai
  • 1 kg de rosii
  • 250 g ciuperci pleurotus sau champignon
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de stevie