Se fierb gnocchi in apa cu sare si ulei de masline.Intro tigaie faina de teflon,pui ulei de masline si calesti usturoiul cu peperoncino,pui scoicile si sarezi dupa gust.Se lasa ca aromele sa se imbine,scoti usturoiul,adaugi un pic de apa de la fiertura.
Se scurg pastele si se amesteca in tigaie cu scoicile aromate,se pune cateva frunzulite de rucolla se amesteca, cca 3-5min se lasa sa se imbine buchetul de arome acoperind tigaia cu un capac.Se serveste pe un pat de rucolla si optional parmezan deasupra!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii