Reteta de gogonele in saramura. Ce ingrediente folosim la reteta de gogonele in saramura pentru iarna.
Mod de preparare gogonele in saramura.
Se spala toate legumele si se aseaza in borcane. In fiecare borcan adaugati dupa gust cimbru, foaie de dafin, piper boabe, boabe mustar. Optional asezati in borcan si felii de sfecla rosie pentru o culoare mai frumoasa.
La 1 litru de apa se pune o lingura plina cu sare neiodata pentru muraturi.
Se inchid ermetic si se pastreaza in camara. Spor la preparat reteta de gogonele in saramura pentru iarna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii