Sucul de rosii se fierbe cu uleiul, sarea, zaharul 30 minute, apoi se adauga otetul si mirodeniile si se mai lasa 5 minute, pe foc mic.
Intre timp se pregatesc gogosarii: se curata, se spala, se taie felioare. Gogosarii se pun in sosul de rosii si se mai da un clocot. Se scot apoi gogosarii cu lingura de spuma si se aranjeaza in borcane. Sosul de rosii se toarna deasupra, completand fiecare borcan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii