autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Ingrediente
Pentru umplutura:, - 8 gogosari de marime medie, - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita, - 100 g orez, - 2 cepe de marime medie, - telina frunze, - 1 ou, - 2 linguri pasta de rosii, - sare, piper, Pentru sos:, - 1-2 gogosari taiati marunt, - 1 ceapa de marime medie, - 3 linguri pasta de rosii, - 100 ml ulei, - sare, piper, ,

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;
- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;
- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;
- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;
- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;
- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Punem carnea tocata (eu am avut de porc

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
LEGUME UMPLUTE

LEGUME UMPLUTE

Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite Se toaca

2 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • - 8 gogosari de marime medie
  • - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita
  • - 100 g orez
  • - 2 cepe de marime medie
  • - telina frunze
  • - 1 ou
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • - sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • - 1-2 gogosari taiati marunt
  • - 1 ceapa de marime medie
  • - 3 linguri pasta de rosii
  • - 100 ml ulei
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu orez si cartofi la cuptor