autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Ingrediente
Pentru umplutura:, - 8 gogosari de marime medie, - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita, - 100 g orez, - 2 cepe de marime medie, - telina frunze, - 1 ou, - 2 linguri pasta de rosii, - sare, piper, Pentru sos:, - 1-2 gogosari taiati marunt, - 1 ceapa de marime medie, - 3 linguri pasta de rosii, - 100 ml ulei, - sare, piper, ,

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;
- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;
- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;
- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;
- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;
- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se oparesc frunzele de vita cu borsul care a dat in foc. Eu pastrez cate 10 frunze de vita rulate

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • - 8 gogosari de marime medie
  • - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita
  • - 100 g orez
  • - 2 cepe de marime medie
  • - telina frunze
  • - 1 ou
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • - sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • - 1-2 gogosari taiati marunt
  • - 1 ceapa de marime medie
  • - 3 linguri pasta de rosii
  • - 100 ml ulei
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE