- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;
- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;
- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;
- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;
- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;
- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii