gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • - 8 gogosari de marime medie
  • - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita
  • - 100 g orez
  • - 2 cepe de marime medie
  • - telina frunze
  • - 1 ou
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • - sare, piper
  • Pentru sos:
  • - 1-2 gogosari taiati marunt
  • - 1 ceapa de marime medie
  • - 3 linguri pasta de rosii
  • - 100 ml ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;

- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;

- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;

- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;

- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;

- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise