autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Ingrediente
Pentru umplutura:, - 8 gogosari de marime medie, - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita, - 100 g orez, - 2 cepe de marime medie, - telina frunze, - 1 ou, - 2 linguri pasta de rosii, - sare, piper, Pentru sos:, - 1-2 gogosari taiati marunt, - 1 ceapa de marime medie, - 3 linguri pasta de rosii, - 100 ml ulei, - sare, piper, ,

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;
- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;
- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;
- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;
- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;
- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel

Tocanita de vitel

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5

19 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • - 8 gogosari de marime medie
  • - 500 g carne tocata in amestec de porc si vita
  • - 100 g orez
  • - 2 cepe de marime medie
  • - telina frunze
  • - 1 ou
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • - sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • - 1-2 gogosari taiati marunt
  • - 1 ceapa de marime medie
  • - 3 linguri pasta de rosii
  • - 100 ml ulei
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de pui Hawai