autor:

Cristina Oprica

» » Fripturi

Gratar de pui

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
Piept de pui, Zeama de lamaie, Ulei de masline, Sare, turmeric, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se curata de piele si de pielite si se taie fasii (degetele). Se unge cu un amestec de ulei si zeama de lamaie, se sareaza si se condimenteaza cu piper si praf de turmeric.
Se frige pe gratarul incins fara a se usca prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu orez

Piept de pui la gratar cu orez

Mai intai am taiat pieptul felii subtiri pe care le-am tinut 10 minute in marinata facuta din piper,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Gratar de  pui cu legume Alex

Gratar de pui cu legume Alex

Pulpele de pui se dezoseaza se condimenteaza ,la fel si aripioarele.Se pun intrun vas se acopera

3 voturi    9 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui la cuptor cu legume