autor:

Cristina Oprica

» » Fripturi

Gratar de pui

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
Piept de pui, Zeama de lamaie, Ulei de masline, Sare, turmeric, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se curata de piele si de pielite si se taie fasii (degetele). Se unge cu un amestec de ulei si zeama de lamaie, se sareaza si se condimenteaza cu piper si praf de turmeric.
Se frige pe gratarul incins fara a se usca prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu orez

Piept de pui la gratar cu orez

Mai intai am taiat pieptul felii subtiri pe care le-am tinut 10 minute in marinata facuta din piper,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat  cu cartofi la gratar

Piept de pui marinat cu cartofi la gratar

Pentru marinarea carnii se amesteca 50 gr. ulei de masline , sucul de portocale, jumatate din usturoiul

3 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Jumari din slanina de porc