autor:

anuta

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulii umplute

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2017

Ingrediente
4-5 gulii mari, 2-3ciuperci, 3 linguri de orez cu bob rotund, 250g carne tocata de curcan, 1 morcov, 1 ardei rosu, o bucatica de telina, jumatate de ceapa, ulei, sare, amestec de condimente uscate, o lingura de legume deshidratate fara sare, marar, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala guliile, se curata bine, apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza miezul, ajutandu-ne de o lingurita. Se pune o craticioara cu apa si un praf de sare, pe foc, iar cand clocoteste, se scufunda guliile si se lasa sa fiarba cca. 10 de minute, dupa care se scot si se lasa sa se scurg cu fata in jos

Se curata legumele, apoi morcovul, telina si ardeiul se taie in cubuletete, ciupercile se feliaza.

Se pune la incins un pic de ulei, apoi calim legumele, adaugand si orezul si apoi carnea tocata. Se pune cate un pic de apa, inabusind astfel legumele, orezul si carnea tocata. Potrivim de sare si condimente dupa gust, iar cand orezul este umflat bine, se da tigaia de pe foc si presaram verdeata tocata fin.



Se umple fiecare gulie si se aseaza una langa alta, intr-o forma de chec (sau tavita mai inalta), se adauga apa pana la marginea taiata a guliilor, se toarna si un pic de ulei, un praf de sare, legumele deshidratate si se da la cuptor cca. 30 de minute. Se servesc fierbinti simple sau cu smantana!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Curatam guliile si cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul lor, astfel incat marginile guliilor

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute cu legume

Gulii umplute cu legume

Ma intai curatam guliile, le spalam si le scobim cu ajutorul cutitului si apoi a unei linguri.. O

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 gulii mari
  • 2-3ciuperci
  • 3 linguri de orez cu bob rotund
  • 250g carne tocata de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • o bucatica de telina
  • jumatate de ceapa
  • ulei
  • sare
  • amestec de condimente uscate
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • marar
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Orez Pilaw Sec