Carnea tocata se condimenteaza si se fac chiftele pe care le turtim apoi si le pregatim in cratita de teflon fara ulei(daca avem grill este si mai bine).Se taie chifla pe jumatate.Se aseaza pe ambele bucati cate o frunza de salata,se pune bucata de carne,apoi o felie subtire de cascaval si una la fel de subtire de rosie.Se mai poate incalzi in cuptorul cu microunde sau la cel de la aragaz,dar se pot servi si asa,cu maioneaza/ketchup!Se pot adauga si cartofi prajiti..

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii