autor:

Cristina Oprica

» » Inghetate

Inghetata BIO

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
Capsuni, miere, banane, nuci si/sau migdale neprajite., Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire., La 500ml de amestec al componentelor de mai sus, socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Capsunile, mierea, bananele si nucile (migdalele) se mixeaza impreuna pana cand se obtine un amestec omogen.
Separat se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
Se toarna in cupe si se da la rece.
Ornati cu o capsuna intreaga, o migdala sau dupa inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata BIO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Pepene galben cu inghetata

Pepene galben cu inghetata

Pepenele se spala,apoi se taie astfel incat sa fie usor de curatat inauntru. Dupa ce ati scos

1 vot    2 comentarii
20 min
Inghetate
Inghetata rapida de smochine  la Robochef

Inghetata rapida de smochine la Robochef

Se scot smochinele de la congelator,se lasa la dezghetat doar cat se pot desprinde una de cealalta.Se

13 voturi    11 comentarii
10 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Daca sunt bio e super !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Sa inteleg ca toate ingredientele folosite sunt bio?Felicitari,poate ne spui si noua unde le-ai gasit pe toate.E bine de stiut.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Capsuni
  • miere
  • banane
  • nuci si/sau migdale neprajite.
  • Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire.
  • La 500ml de amestec al componentelor de mai sus
  • socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu petale de trandafiri Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu aroma de vanilie