autor:

Cristina Oprica

» » Inghetate

Inghetata BIO

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
Capsuni, miere, banane, nuci si/sau migdale neprajite., Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire., La 500ml de amestec al componentelor de mai sus, socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Capsunile, mierea, bananele si nucile (migdalele) se mixeaza impreuna pana cand se obtine un amestec omogen.
Separat se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
Se toarna in cupe si se da la rece.
Ornati cu o capsuna intreaga, o migdala sau dupa inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata BIO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Sorbet de cantalup

Sorbet de cantalup

In bolul blenderului punem bucatile de cantalup taiate bucati mici si restul ingredentelor si actionam

1 vot    1 comentariu
30 min
Inghetate
Inghetata de vanilie

Inghetata de vanilie

Se freaca ouale cu zaharul pina nu se mai simte zaharul. Intre timp se pune laptele la fiert si

11 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Daca sunt bio e super !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Sa inteleg ca toate ingredientele folosite sunt bio?Felicitari,poate ne spui si noua unde le-ai gasit pe toate.E bine de stiut.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Capsuni
  • miere
  • banane
  • nuci si/sau migdale neprajite.
  • Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire.
  • La 500ml de amestec al componentelor de mai sus
  • socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Sorbet de iaurt