autor:

Cristina Oprica

» » Inghetate

Inghetata BIO

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
Capsuni, miere, banane, nuci si/sau migdale neprajite., Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire., La 500ml de amestec al componentelor de mai sus, socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Capsunile, mierea, bananele si nucile (migdalele) se mixeaza impreuna pana cand se obtine un amestec omogen.
Separat se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
Se toarna in cupe si se da la rece.
Ornati cu o capsuna intreaga, o migdala sau dupa inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata BIO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata Cerisa

Inghetata Cerisa

Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin. Se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza

6 voturi    5 comentarii
35 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Daca sunt bio e super !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Sa inteleg ca toate ingredientele folosite sunt bio?Felicitari,poate ne spui si noua unde le-ai gasit pe toate.E bine de stiut.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Capsuni
  • miere
  • banane
  • nuci si/sau migdale neprajite.
  • Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire.
  • La 500ml de amestec al componentelor de mai sus
  • socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu caise, nuci si caramel Inghetata cu caise, nuci si caramel

Care este prima opţiune în ce priveşte desertul în aceste zile toride? In ce mă priveşte, cu siguranţă este îngheţata.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu mango si zmeura Inghetata cu mango si zmeura

Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă. Am mixat smântâna pentru frisca.Nu

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata Caramel