Inghetata BIO

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Capsuni, miere, banane, nuci si/sau migdale neprajite.
  • Proportia si cantitatile se stabilesc dupa gust si necesitatile de servire.
  • La 500ml de amestec al componentelor de mai sus, socotiti si 2 albusuri foarte proaspete.

Mod de preparare

Capsunile, mierea, bananele si nucile (migdalele) se mixeaza impreuna pana cand se obtine un amestec omogen.

Separat se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus.

Se toarna in cupe si se da la rece.

Ornati cu o capsuna intreaga, o migdala sau dupa inspiratie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise