Ingrediente
Ingrediente, 20 g unt,, 60 g zahar,, 250 g zmeura,, 60 g fulgi de ovaz,, 250 g branza proaspata si smantanoasa,, sucul de la o lamaie,, o cutie de inghetata de zmeura sau vanilie.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Se pun intr-o tigaie untul, zaharul si fulgii de ovaz, pe foc mic. Se amesteca pana devin aurii. Se dau deoparte si se lasa sa se raceasca. - Se spala zmeura si se da prin mixer sau prin masina de tocat. Se pastreaza putina zmeura pentru garnisit. - Se amesteca piureul de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ii place mai dulce, pune si zahar.) - Se adauga fulgii de ovaz prajiti, se amesteca toata compozitia usurel. - In cupe separate de sticla, se pun 2-3 linguri de inghetata si deasupra se toarna sosul de branza si de zmeura. Se garniseste cu zmeura ramasa.
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Merita incercata !