Inghetata cu frisca si cappuccino

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu frisca si cappuccino

Ingrediente

  • 1litru de frisca
  • 8 oua
  • 10 linguri zahar
  • 5 plicuri cappuccino 3in1

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul.

Frisca se mixeaza,dar nu ca pt ornat,nu foarte tare si se pune cate o lingura de frisca in oua.

Dupa ce ai pus toata frisca(puteti opri putina frisca pt a orna inghetata) se pun pliculetele de cappuccino,se mixeaza bine.

Se imparte in cutii de plastic,care au si capac si se baga la congelator pana a doua zi.

Iese o inghetata foarte cremoasa,care se poate servi simpla sau alaturi de frisca,bombonele de ciocolata sau ce preferati voi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise