Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul.
Frisca se mixeaza,dar nu ca pt ornat,nu foarte tare si se pune cate o lingura de frisca in oua.
Dupa ce ai pus toata frisca(puteti opri putina frisca pt a orna inghetata) se pun pliculetele de cappuccino,se mixeaza bine.
Se imparte in cutii de plastic,care au si capac si se baga la congelator pana a doua zi.
Iese o inghetata foarte cremoasa,care se poate servi simpla sau alaturi de frisca,bombonele de ciocolata sau ce preferati voi.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii