Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul.
Frisca se mixeaza,dar nu ca pt ornat,nu foarte tare si se pune cate o lingura de frisca in oua.
Dupa ce ai pus toata frisca(puteti opri putina frisca pt a orna inghetata) se pun pliculetele de cappuccino,se mixeaza bine.
Se imparte in cutii de plastic,care au si capac si se baga la congelator pana a doua zi.
Iese o inghetata foarte cremoasa,care se poate servi simpla sau alaturi de frisca,bombonele de ciocolata sau ce preferati voi.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii