Ingrediente
1litru de frisca, 8 oua, 10 linguri zahar, 5 plicuri cappuccino 3in1
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
19 voturi
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul.
Frisca se mixeaza,dar nu ca pt ornat,nu foarte tare si se pune cate o lingura de frisca in oua.
Dupa ce ai pus toata frisca(puteti opri putina frisca pt a orna inghetata) se pun pliculetele de cappuccino,se mixeaza bine.
Se imparte in cutii de plastic,care au si capac si se baga la congelator pana a doua zi.
Iese o inghetata foarte cremoasa,care se poate servi simpla sau alaturi de frisca,bombonele de ciocolata sau ce preferati voi.
cheche (Chef de cuisine) , 24 august 2010
multumesc mult pt aprecieri...este foarte buna,gustoasa,cremoasa si racoritoare...
vio (Chef de cuisine) , 23 august 2010
racoritoare si buna felicitari
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010
Delicioasa,numai buna pe caldura asta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Un deliciu...
Sidy (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Vreau si eu.....e atat de buna !!!
constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010
O bunatate !
mirey (Chef de cuisine) , 21 august 2010
Foarte usor de preparat,si foarte gustoasa!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 august 2010
Imi place reteta! Si sunt indragostita de inghetata!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 august 2010
Delicioasã si rãcoritoare!!!
mia (Chef de cuisine) , 20 august 2010
Arata super,trebue sa fie si foarte gustoasa.......