Se freaca zaharul, zaharul vanilat si ouale pana devin o crema. Intre timp am fiert laptele pe care il turnam putin cate putin peste crema de oua.Transferam vasul pe baie de abur si lasam sa fiarba pana se imbraca lingura.
Lasam crema sa se raceasca si spalam, curatam de samburi si de coaja caisele(trebuie alese caise foarte bine coapte) pe care le zdrobim bine ca sa obtinem un piure. Il adaugam peste crema care s-a racit, adaugam fisticul si dam la congelator. Din cand in cand frecam bine amestecul ca sa se sparga cristalele de gheata si sa devina cat mai cremos. Cand frecam pentru ultima oara marmoram inghetata cu cateva linguri de frisca.
Dintre toate inghetatele de fructe cea de caise mi se pare cea mai aromata si mai buna, concurata poate doar de cea de pepene.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii