Se bat galbenusurile cu 50g zahar pana se albesc, apoi se adauga smantana si zaharul vanilat. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul pudra.Se adauba albusurile peste galbenusuri, amestecand de jos in sus cu atentie.Se toarna jumatate din compozitie intr-un bol apoi se pun bezele sfaramate si restul compozitiei. este super pe timp de vara!
3h congelator
10h frigider
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii