autor:

Fara foto

» » Inghetate

inghetata de vanilie

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Ingrediente
patru galbenusuri, - lapte 250ml, - frisca 250g, - zahar 150g, - vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Modul de preparare:

Frecati galbenusurile cu zaharul, turnati putin cate putin laptele clocotit cu vanilia, amestecind bine. Dupa ce ati turnat tot laptele iar compozitia s-a racit, adaugati frisca batuta. Turnati compozitia in forma dorita si bagati-o la congelator pentru cateva ore. Inainte de servire puteti sa ornati inghetata cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de vanilie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de vanilie cu mac

Inghetata de vanilie cu mac

1. Se amesteca toate ingredientele, apoi se da amestecul obtinut la congelator, amestecandu-l din

4 voturi    3 comentarii
5 min
Spume si creme dulci
Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Se pune laptele la fiert, se adauga batonul de vanilie si se lasa pe foc, cam 10 minute. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • patru galbenusuri
  • - lapte 250ml
  • - frisca 250g
  • - zahar 150g
  • - vanilie

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Inghetate

Inghetata de vanilie cu zmeura Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu arome fresh Inghetata cu arome fresh

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Inghetata asortata – vanilie, ciocolata, fructe