Se spala pepenele si se taie in doua bucati egale.
Se curata bine de seminte si astfel obtinem doua cupe pentru inghetata.
Se pune inghetata in cupe, se stropeste cu toping de ciocolata.
Se poate orna cu bucati de ciocolata sau cu orice , dupa imaginatie.
Este foarte potrivita inghetata Parfait a carei reteta o gasiti postata de mine.
Se serveste imediat ce se prepara iar inghetata se mananca impreuna cu miezul de pepene, adica...cupele.
Imi pare rau ca nu am poze sa vedeti cat de speciala este prezentarea, dar voi pune cat de curand. Este desertul preferat de invitatii mei la ziua mea .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii