Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, intr-o cratita, la foc mic. Dupa 4-5 minute adaugati feliile de inima toate deodata si amestecati.
Curatati si taiati morcuvul, nu prea marunt, curatati si feliati usturoiul, taiati ardeiul gras in doua, apoi fasiute foarte subtiri. Adaugati totul in oala cu mancare, foile de dafin, condimentati cu boia, cimbru, sare si piper, adaugati bulionul, un litru de apa clocotita, mustarul, zaharul si mararul tocat. Lasati sa fiarba la foc mic cu capac o ora si jumatate, pana se inmoaie foarte bine carnea.
Cu aproximativ 30 de minute inainte de a fi gata mancarea, curatati, spalati, taiati cartofii si puneti-i la fiert intr-un litru apa. Dupa 25 de minute scurgeti apa intr-un alt vas, adaugati peste cartofi laptele clocotit cu putina sare, untul si mixati piureul. Daca este nevoie, puteti sa adaugati putina zeama in care au fiert cartofii, depinde de consistenta dorita.
Dregeti gustul mancarii, dupa preferinta, mai sarat, mai dulceag, mai acrisor sau mai iute. Asezati pe farfurii cartofi piure, inima si sos. Puteti face cu lingura cateva adancituri in piure in care sa adaugati sos.
Aceasta mancare merge foarte bine cu o salata de sfecla sau varza rosie si la urma un pahar de vin rosu sec sau demisec. Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii