Inimioare dulci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Inimioare dulci

Ingrediente

  • 400ml smantana lichida
  • 50g zahar
  • 100g ciocolata
  • 4foi de gelatina
  • topping de vanilie (din comert)

Mod de preparare

Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa fiarba, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte, se amesteca pana se incorporeaza si se topeste ciocolata, se adauga apoi gelatina hidratata 5 min. in apa rece si se amesteca toata compozitia bine.

Se rastoarna in forme de inimioare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna, se pun pe un platou si se servesc cu topping de vanilie sau fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise