autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Inimioare dulci

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2015

Ingrediente
400ml smantana lichida, 50g zahar, 100g ciocolata, 4foi de gelatina, topping de vanilie (din comert)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa fiarba, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte, se amesteca pana se incorporeaza si se topeste ciocolata, se adauga apoi gelatina hidratata 5 min. in apa rece si se amesteca toata compozitia bine.



Se rastoarna in forme de inimioare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna, se pun pe un platou si se servesc cu topping de vanilie sau fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Pentru blat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava

5 voturi    4 comentarii
1h
Torturi
Inimioare dulci – ecler

Inimioare dulci – ecler

Puneti la fiert laptele (apa) cu uleiul de palmier. Cantariti bine toate ingredientele, pentru ca

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 400ml smantana lichida
  • 50g zahar
  • 100g ciocolata
  • 4foi de gelatina
  • topping de vanilie (din comert)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Tarta de smochine cu iaurt si portocale