Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa fiarba, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte, se amesteca pana se incorporeaza si se topeste ciocolata, se adauga apoi gelatina hidratata 5 min. in apa rece si se amesteca toata compozitia bine.
Se rastoarna in forme de inimioare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna, se pun pe un platou si se servesc cu topping de vanilie sau fructe.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii