Inimioare vegan-iubire raw

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Inimioare vegan-iubire raw

Ingrediente

  • Ingrediente pentru prima foaie:
  • -1 banana,
  • -2 linguri de migdale,
  • -3 linguri nuca de cocos.
  • Ingrediente pentru a doua foaie:
  • -1 banana,
  • -1 lingura nuci Caju,
  • -1 lingurita cacao,
  • -3 linguri nuca cocos.

Mod de preparare

Se pune intr-un vas,nuca de cocos,banana in bucati mici,migdalele si se mixeaza.apoi se pune compozitia in forma de inimioara.

-In alt vas,se pune banana rupta bucati,nuca de cocos,cacao,nuci caju si se mixeaza bine.Se pune compozitia in forma de inimioare,apoi se ia cu un cutit,mai lat, inimioarele si se pun unele peste altele,se orneaza cu felii de banane,nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise