Se pune intr-un vas,nuca de cocos,banana in bucati mici,migdalele si se mixeaza.apoi se pune compozitia in forma de inimioara.
-In alt vas,se pune banana rupta bucati,nuca de cocos,cacao,nuci caju si se mixeaza bine.Se pune compozitia in forma de inimioare,apoi se ia cu un cutit,mai lat, inimioarele si se pun unele peste altele,se orneaza cu felii de banane,nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii