Se coc vinetele taiate felii mai groase ,se curata portocala de coaja, se taie rondele la fel ca vinetele . Separat se face un sos din ulei masline muguri pinoli,busuioc verde frunze se dau la blender un minut ,se potriveste de sare dupa gust, se aseaza un rind de vinete o felie portocala ,o lingura de sos si tot asa pina la ultima felie. Ultima felie sa fie vinata. Se decoreaza cu busuioc verde. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii