autor:

Fara foto

» » , Salate, Sosuri

Insalata di melanzzane

Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
vinete portocale,busuioc verde ulei masline pinoli,sare piper alb

Dificultate: Medie Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele taiate felii mai groase ,se curata portocala de coaja, se taie rondele la fel ca vinetele . Separat se face un sos din ulei masline muguri pinoli,busuioc verde frunze se dau la blender un minut ,se potriveste de sare dupa gust, se aseaza un rind de vinete o felie portocala ,o lingura de sos si tot asa pina la ultima felie. Ultima felie sa fie vinata. Se decoreaza cu busuioc verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di melanzzane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

19 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • vinete portocale,busuioc verde ulei masline pinoli,sare piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pui umplut cu midii si sos de lamaie