Se coc vinetele taiate felii mai groase ,se curata portocala de coaja, se taie rondele la fel ca vinetele . Separat se face un sos din ulei masline muguri pinoli,busuioc verde frunze se dau la blender un minut ,se potriveste de sare dupa gust, se aseaza un rind de vinete o felie portocala ,o lingura de sos si tot asa pina la ultima felie. Ultima felie sa fie vinata. Se decoreaza cu busuioc verde. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii