autor:

Fara foto

» » , Salate, Sosuri

Insalata di melanzzane

Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
vinete portocale,busuioc verde ulei masline pinoli,sare piper alb

Dificultate: Medie Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele taiate felii mai groase ,se curata portocala de coaja, se taie rondele la fel ca vinetele . Separat se face un sos din ulei masline muguri pinoli,busuioc verde frunze se dau la blender un minut ,se potriveste de sare dupa gust, se aseaza un rind de vinete o felie portocala ,o lingura de sos si tot asa pina la ultima felie. Ultima felie sa fie vinata. Se decoreaza cu busuioc verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di melanzzane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghete cu sos de carne de vita

Spaghete cu sos de carne de vita

Spaghrtele se prepara astfel: -intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, cand clocoteste

8 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Mujdei cu rosii

Mujdei cu rosii

Se zdrobesc cateii de usturoi si rosia/ardeiul cat mai bine (eu am cam rasolit treaba, dar chiar

3 voturi    1 comentariu
15 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • vinete portocale,busuioc verde ulei masline pinoli,sare piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Chiftele Marinate