Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.Merele se spala si se dau prin razatoare.
Tocati marunt verdeata.
Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.
Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.
Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.
Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii