Din ingredientele pentru blat se face un aluat,nu foarte ferm,care se întinde în tava unsă în prealabil cu ulei de măsline şi se lasă cca.3o min la crescut.
Se stropeşte apoi blatul cu ulei de măsline,peste care se aşează ceapa tăiată rondele,se rade brânza de oaie,apoi urmează roşiile tăiate felii rotunde,se adaugă măslinele,se presară oregano iar la final felii de caş proaspăt şi piper proaspăt măcinat.
Se dă la cuptorul încins ,la foc mediu până Ladenia se rumeneşte frumos.
Este foarte gustoasă atât caldă dar şi rece.Papa Gheorghiu a recomandat un pahar de iaurt de oaie alături,dar...neavând,a mers cu un pahar de bere rece.
Este o reţetă simplă şi delicioasă!
Bon appetit!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii