Din ingredientele pentru blat se face un aluat,nu foarte ferm,care se întinde în tava unsă în prealabil cu ulei de măsline şi se lasă cca.3o min la crescut.
Se stropeşte apoi blatul cu ulei de măsline,peste care se aşează ceapa tăiată rondele,se rade brânza de oaie,apoi urmează roşiile tăiate felii rotunde,se adaugă măslinele,se presară oregano iar la final felii de caş proaspăt şi piper proaspăt măcinat.
Se dă la cuptorul încins ,la foc mediu până Ladenia se rumeneşte frumos.
Este foarte gustoasă atât caldă dar şi rece.Papa Gheorghiu a recomandat un pahar de iaurt de oaie alături,dar...neavând,a mers cu un pahar de bere rece.
Este o reţetă simplă şi delicioasă!
Bon appetit!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii