Aluatul:se imoaie drojdia cu putin lapte caldut,se adauga putina sare apoi faina si uleiul de masline,se framnta pana primeste un aspect omogen si se lasa 30 de minute. Dupa cele 30 de minute se intind bucati cat un pumn,cat se poate de subtire.
Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata marunt in ulei de masline,peste ea se pune carnea de vita condimentata cu sare,piper,boia si condiment de shaorma(numai daca aveti),apoi se pun bucatelele de ardei si rosie,se prajesc timp de 5 minute,acest continut se intinde deasupra aluatului si se baga la cuproul preincalzit la 300 de grade,se lasa 5-10 minute pana se observa marginile putin prajite.
Dupa ce se scoate din cuptor,inainte de servire se decoreaza cu lamaie,apoi pentru un gust foarte bun se stoarce suc de lamaie deasupra pizzei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii