autor:

Cezar

» » Paste si pizza

Lasagna

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 mai 2013

Ingrediente
-500 g carne tocată amestec (recomandare: Meșterul Măcelar Carne tocată amestec), -1 pachet foi de lasagna, -500 ml sos de roșii, -500 g parmezan, -20 g unt, -2 căței de usturoi, -1 cană de supă de pui, -sare, -piper, -ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei de floarea soarelui si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe masura ce carnea este gata, se adauga usturoiul pisat si supa de pui. Se lasa pe foc aproximativ 15 minute. Se poate folosi supa obtinuta prin fierberea unei bucati de carne de pui sau se poate opta pentru supa instant. Sosul de rosii se adauga in momentul in care supa scade aproape in totalitate, apoi se mai lasa pe foc inca 1 minut. Tava in care va fi montat preparatul se unge cu unt; se asaza o foaie de lasagna, apoi punem un strat din sosul de carne, apoi parmezan razuit. Continuam tot asa pana cand ingredientele se epuizeaza. Ultimul strat trebuie sa fie o foaie de lasagna. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute. Se verifica cu furculita ca foile de lasagna sa fie moi. Se scoate din cuptor, se portioneaza si se serveste calda.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu legume si carne

Lasagna cu legume si carne

Sosul de rosii: ceapa se prajeste putin;peste,se pune carnea;cind carnea e prajita f.putin,se adauga

5 voturi    2 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa

5 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g carne tocată amestec (recomandare: Meșterul Măcelar Carne tocată amestec)
  • -1 pachet foi de lasagna
  • -500 ml sos de roșii
  • -500 g parmezan
  • -20 g unt
  • -2 căței de usturoi
  • -1 cană de supă de pui
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tortellini cu sos de smantana