Autor:
Cezar (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 mai 2013
Ingrediente
-500 g carne tocată amestec (recomandare: Meșterul Măcelar Carne tocată amestec), -1 pachet foi de lasagna, -500 ml sos de roșii, -500 g parmezan, -20 g unt, -2 căței de usturoi, -1 cană de supă de pui, -sare, -piper, -ulei de floarea soarelui.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea tocata se caleste in putin ulei de floarea soarelui si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe masura ce carnea este gata, se adauga usturoiul pisat si supa de pui. Se lasa pe foc aproximativ 15 minute. Se poate folosi supa obtinuta prin fierberea unei bucati de carne de pui sau se poate opta pentru supa instant. Sosul de rosii se adauga in momentul in care supa scade aproape in totalitate, apoi se mai lasa pe foc inca 1 minut. Tava in care va fi montat preparatul se unge cu unt; se asaza o foaie de lasagna, apoi punem un strat din sosul de carne, apoi parmezan razuit. Continuam tot asa pana cand ingredientele se epuizeaza. Ultimul strat trebuie sa fie o foaie de lasagna. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute. Se verifica cu furculita ca foile de lasagna sa fie moi. Se scoate din cuptor, se portioneaza si se serveste calda.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Preparare
Sosul de carne cu legume
Se taie marunt ceapa si usturoiul.
Ardeii se taie julien.
Dovleceii
28 voturi
10 comentarii
1h 30 min
Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele.
Se unge un vas termorezistent
21 voturi
7 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate