Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile. Se calesc impreuna, apoi se adauga carnea si condimentele.
Se lasa la calit pana ce carnea isi schimba culoarea, dupa care se adauga rosiile din conserva pasate. Se acopera si mai lasa pe foc 30 minute.
Foile de lasagna se lasa 10 minute la inmuiat intr-un bol cu apa fierbinte.
Se prepara un sos rece din smantana, lapte si parmezan.
Se unge o tava cu ulei sau unt in care se aseaza un strat de foi, unul de sos alb, unul de carne si tot asa pana ce se termina ingredientele. La sfarsit se presara cascavalul ras si se da la cuptor, la foc mediu, timp de 40 minute.
Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii