Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa pana aceasta din urma isi schimba culoarea. Apoi se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce, sare, piper , oregano si se amesteca totul lasandu-se pe foc cam 10 minute. Intr-o tava inalta se acopera fundul cu sos besamel si apoi se aseaza un rand foi de lasagna, un rand de carne, putin cascaval ras si apoi iarasi sos besamel in asa fel incat sa acopere toata foaia. Se repeta asazarea straturilor incepand cu foile de lasagna. Ultimul strat va fi de foi peste care se adauga sos besamel, mozarella si cascaval ras.Se introduce totul in cuptorul incins la 180 grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii