autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Lasagna cu carne de vita

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
250 g foi proaspete ptr. lasagna, 300g carne tocata de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 ceapa mare, ulei, 1 lingurita pasta de ardei dulce, sare, piper, 1 lingurita oregano, 50g cascaval ras, 50 g mozarella, 1 litru sos besamel

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa pana aceasta din urma isi schimba culoarea. Apoi se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce, sare, piper , oregano si se amesteca totul lasandu-se pe foc cam 10 minute. Intr-o tava inalta se acopera fundul cu sos besamel si apoi se aseaza un rand foi de lasagna, un rand de carne, putin cascaval ras si apoi iarasi sos besamel in asa fel incat sa acopere toata foaia. Se repeta asazarea straturilor incepand cu foile de lasagna. Ultimul strat va fi de foi peste care se adauga sos besamel, mozarella si cascaval ras.Se introduce totul in cuptorul incins la 180 grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    o bunatate...

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    lasagna buna intotdeauna !

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g foi proaspete ptr. lasagna
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 50g cascaval ras
  • 50 g mozarella
  • 1 litru sos besamel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tortelloni cu sos de patlagele galbene