1. Sosul de rosii : se rad cepele, morcovii si 2 catei de usturoi. Se amesteca cu sucul de rosii, se pune, sare, piper, busuiocul si oregano, apoi se marunteste cu mixerul.
2. Spanacul se amesteca cu ceilalti 2 catei de usturoi rasi, se adauga sare, piper si nucsoara.
3. Se marunteste mozzarella si sunca.
4. Sosul alb: se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina, apoi se subtiaza cu laptele incalzit. Se fierbe la foc mic aprox. 15 minute, apoi se adauga sare, piper si nucsoara.
5. Se pun in tigaia de aprox. 20*30cm : - sos de rosii
- foi de lasagna
- spanac
- sunca
- mozzarella
- se repeta pana se termina ingredientele
- ultimul strat va fi: lasagna + sos de rosii+ sosul alb + restul de mozzarella.
Atentie la impartirea ingredientelor! Daca vom folosi 3 straturi de foi de lasagna, vom imparti: sosul de rosii in 4 parti
Spanacul in 2 parti
Sunca in 2 parti
Mozzarella in 3 parti
Sosul alb vine doar deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii