1. Sosul de rosii : se rad cepele, morcovii si 2 catei de usturoi. Se amesteca cu sucul de rosii, se pune, sare, piper, busuiocul si oregano, apoi se marunteste cu mixerul.
2. Spanacul se amesteca cu ceilalti 2 catei de usturoi rasi, se adauga sare, piper si nucsoara.
3. Se marunteste mozzarella si sunca.
4. Sosul alb: se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina, apoi se subtiaza cu laptele incalzit. Se fierbe la foc mic aprox. 15 minute, apoi se adauga sare, piper si nucsoara.
5. Se pun in tigaia de aprox. 20*30cm : - sos de rosii
- foi de lasagna
- spanac
- sunca
- mozzarella
- se repeta pana se termina ingredientele
- ultimul strat va fi: lasagna + sos de rosii+ sosul alb + restul de mozzarella.
Atentie la impartirea ingredientelor! Daca vom folosi 3 straturi de foi de lasagna, vom imparti: sosul de rosii in 4 parti
Spanacul in 2 parti
Sunca in 2 parti
Mozzarella in 3 parti
Sosul alb vine doar deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii