Se pun la sare vinetele taiate felii. Usturoiul se caleste putin in uleiul de masline, se pune sosul de rosii, sare, piper, se lasa la foc redus 20min. si se adauga busuiocul. Se clatesc vinetele si se usuca. Se fierbe pasta pentru lasagna. Intr-o tava unsa cu ulei se pune un rind de pasta pentru lasagna, un rind de vinete, sucul de rosii iar deasupra branza taiata cubulete. Ultimul strat trebuie sa fie din suc de rosii si branza. Se lasa 30min. la cuptor, la o temperatura de 180 grade. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii