Se scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se condimenteaza cu maghiran si chili. Se lasa sa isi schimbe putin culoarea apoi se pun deoparte. Rosiile din conserva se condimenteaza cu sare, piper si boia iute. Se pune untul la incins si se adauga faina. Se lasa putin apoi se toarna supa si smantana. Se condimenteaza cu sare, piper. Foile de lasagna se fierb in apa sarata. Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei. Se toarna sos alb, se pun foi de lasagna, sos de tomate, porumb, fasole, ceapa si se repeta. Deasupra se rade cascavalul si se pune la cuptor 50-60 min. Inainte de servire se presara cu maghiran si chili.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii