Intr-o tigaie incapatoare (mai mare) punem uleiul, iar dupa ce s-a incalzit adaugam legumele taiate marunt ( ceapa, morcovul si usturoiul) si putina sare, amestecam pana capata o culoare frumoasa. Peste punem carnea tocata si o calim si pe aceasta pana isi schimba culoarea.
Dupa ce s-a calit bine totul adaugam sucul de rosii, pasta de tomate, foile de dafin si putin cimbru, mai amestecam putin si la sfarsit punem apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert cca 1 ora amestecand din cand in cand pana scade toata apa.
Pentru ansamblare:
Intr-o tava unsa cu unt am pus putin sos bolognese, peste am pus un strat de foi de lasagna, un strat de sos bechamel, alt strat de sos bolognese, deasupra acestui strat am pus putin cascaval ras si parmezan, peste am pus alt strat de foi de lasagne, sos bechamel, sos bolognese, ultimul strat am pus foi de lasanga acoperite cu sos bechamel, iar deasupra punem mozzarella rasa, cascaval ras si parmezan si dam la cuptor pentru cca. 1 ora pana se rumeneste frumos deasupra ( eu am cam uitat de ea).
Dupa ce o scoatem o lasam putin sa se raceasca ca altfel riscam sa se imprastie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii