Reteta postata pe: 07 septembrie 2008
Ingrediente
300 gr de paste (foi de lasagne), 300gr carne macinata, 50ml de besciamella (sos de lapte cu faina de grau), 70gr de branza rasa, 1/2 pahar de vin alb(sec), 250 gr de suc de rosii, o ceapa, un morcov, unt, 3 linguri de ulei de masline, sare, putin piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-o tigaie puneti 3 linguri de ulei de masline si caliti morcovul si ceapa (taiate marunt), adaugati si carnea si lasati-o sa se rumeneasca putin, adaugati vinul si lasati cateva minute, adaugati sucul de rosii dupa ce vinul s-a evaporat si lasati la foc mic pentru 30 min. La urma adaugati putin piper. Intre timp fierbeti foile de pasta. Puneti in tava primul strat de paste, deasupra puneti un strat de sos de carne pe care l-ati preparat impreuna cu besciamella, puneti si un strat de branza rasa si 2 bucatele mici de unt, faceti un alt strat de lasagne in acelasi mod de inainte, si deasupra, ultimul strat, puneti sosul de carne ramas impreuna cu besciamella. Puneti in cuptor la 200 grade pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne alla bolonese (lazanie)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim
2 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Se fierb pastele se strecoara se amesteca cu brinza,zaharul ,ouale ,coaja rasa de lamie.zahar vanilinat.Se
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate