Lasagne cu carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi lasagne din comert.
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • o legatura de patrunjel,
  • 250 g carne tocata,
  • 7 linguri de faina,
  • 2 cani de supa de legume,
  • 200 g cascaval ras,
  • 1 ou,
  • 50 g pesmet,
  • 250 g smantana,
  • sos de rosii,
  • 5 linguri de unt,
  • 1,5 l lapte.

Mod de preparare

Se pune ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate sa se caleasca in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, 2 linguri de faina si supa de legume, sare, piper si se fierbe 15 min amestecind continuu.

Cind se raceste, se adauga un ou, putin cascaval ras si pesmetul.

Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.

Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rind de foi lasagne, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smintina si sos de rosii si cascaval ras, apoi alt rind de foi si tot asa. La sfirsit se pune beschamel un strat mai gros.

Se acopera cu o folie de hirtie aluminiu si se da la cuptor 30 min la 200 grade. Se ia folia de deasupra si se mai lasa pina se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor