Ingrediente
1 pachet foi lasagne din comert., , Pentru umplutura:, 1 ceapa, , 3-4 catei de usturoi, , o legatura de patrunjel, , 250 g carne tocata, , 7 linguri de faina, , 2 cani de supa de legume, , 200 g cascaval ras, , 1 ou, , 50 g pesmet, , 250 g smantana, , sos de rosii, , 5 linguri de unt, , 1,5 l lapte.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
279 voturi
Mod de preparare
Cind se raceste, se adauga un ou, putin cascaval ras si pesmetul.
Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.
Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rind de foi lasagne, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smintina si sos de rosii si cascaval ras, apoi alt rind de foi si tot asa. La sfirsit se pune beschamel un strat mai gros.
Se acopera cu o folie de hirtie aluminiu si se da la cuptor 30 min la 200 grade. Se ia folia de deasupra si se mai lasa pina se rumeneste.
lori (Bucatar sef) , 14 februarie 2010
Ma cheama Loredana si reteta e pusa de mine pe site-ul de unde ati luat-o.Asa ca sa nu fie anonima.Cat despre reteta incercati-o si nu o sa va para rau.Multumesc.
Alisea (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
O sa incerc si eu reteta. Spun de ceva timp k vreau sa incerc o reteta de lasagna.
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Se prepara repede si sunt foarte bune.