autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

LASAGNE CU SPANAC SI PESTE

Autor: bara diana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bara diana (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 mai 2005

Ingrediente
200 GR LASAGNE, 500 GR SPANAC, 50 GR FAINA, 40-50 FG UNT, 450-500 ML LAPTE, 300 GR. FILE PESTE, 1 CONSERVA ROSII DECOJITE, 300 GR CASCAVAL, SARE, PIPER, ULEI, MARGARINA,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se fierbe spanacul si se taie marunt. Rosiile din conserva se taie in patru si dupa aceeea se maruntesc. Pesteel se spala si se taie bucatele.
Sosul bechamel:
Se topeste untul, se pune faina in ploaie (amestecandu-se continuu ca sa nu se faca cocoloase), se toarna laptele , se pune sare si piper. Se la sa sa fiarba 5 minute.
Intr-un vas de jena uns cu margarina, se pune primul strat de lasagne fierte, peste care se pune spanac, rosii, peste, cas ras. Se continua asa pana cand ultimul strat este de lasagne.
Se toarna sosul bechamel si se da la cuptor pana se face crusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "LASAGNE CU SPANAC SI PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Sosul bechamel se topeste untul se adauga faina putin cate putin dupa care se adauga lapte cat cuprinde

5 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii..

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 200 GR LASAGNE
  • 500 GR SPANAC
  • 50 GR FAINA
  • 40-50 FG UNT
  • 450-500 ML LAPTE
  • 300 GR. FILE PESTE
  • 1 CONSERVA ROSII DECOJITE
  • 300 GR CASCAVAL
  • SARE
  • PIPER
  • ULEI
  • MARGARINA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza clasica