LASAGNE CU SPANAC SI PESTE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 GR LASAGNE
  • 500 GR SPANAC
  • 50 GR FAINA
  • 40-50 FG UNT
  • 450-500 ML LAPTE
  • 300 GR. FILE PESTE
  • 1 CONSERVA ROSII DECOJITE
  • 300 GR CASCAVAL
  • SARE, PIPER, ULEI, MARGARINA

Mod de preparare

Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se fierbe spanacul si se taie marunt. Rosiile din conserva se taie in patru si dupa aceeea se maruntesc. Pesteel se spala si se taie bucatele.

Sosul bechamel:

Se topeste untul, se pune faina in ploaie (amestecandu-se continuu ca sa nu se faca cocoloase), se toarna laptele , se pune sare si piper. Se la sa sa fiarba 5 minute.

Intr-un vas de jena uns cu margarina, se pune primul strat de lasagne fierte, peste care se pune spanac, rosii, peste, cas ras. Se continua asa pana cand ultimul strat este de lasagne.

Se toarna sosul bechamel si se da la cuptor pana se face crusta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise