1.Se spala varza ,se taie in 4,se taie cotorul,apoi se taie fideluta.Se curata , se spala si se rade morcovul pe razatoarea mare.Ambele legume se oparesc 2 minute, separat, in apa sarata.Se scurg.
2.In unt fierbinte se caleste usturoiul timp de 5 minute,se adauga coriandrul tocat,morcovul si varza.Se condimentaeaza cu sare , piper si nucsoara.Se pregatesc lasagnele dupa instructiunile de pe pachet.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.
3 Se prepara sosul:in unt se caleste faina ,apoi se toarna supa de legume ,amestecand mereu ca sa nu se faca cocoloase si se fierbe, pe foc mic, 8 minute.Se incorporeaza smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
4.Se unge un vas de jena cu o lingura de unt si se aseaza in straturi un rand de lasagne, legume si sos pana la epuizarea ingredientelor.Deasupra trebuie sa fie sos.Se presara parmezan rassi gouda rasa, se pune in cuptor si se coace 30-35 minute pana se rumeneste frumos si uniform.Se serveste cu un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii