Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas, se amesteca uleiul de masline cimbru, bioa de ardei dulce, miere, sare si piper si 50 ml sherry.
Se pun legumele intr-un castron si se toarna peste ele amestecul cu condimenete apoi se amesteca bine.Se pun legumele intr-un vas termorezistent, se aduga foaia de dafin, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor 1 ora apoi se servesc.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii