Pui la fiert 1 1/2 litri apa,iar dupa primul clocot,adaugi legumele si le fierbi circa 8-10 minute sau respectand timpul indicat pe ambalaj.Le scurgi si le pui in bolul in care le vei servi.Faci un dressing din mustar,ulei si zeama de lamaie.Sarezi si condimentezi sosul dupa gust si stropesti legumele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii