Lichior de zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zmeura
  • 1 l rachiu alb
  • 100 ml rom
  • 500 g zahar
  • vanilie.

Mod de preparare

Toata zmeura se pune cu zaharul intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitind-o zilnic pana cand se topeste zaharul; se pun apoi, rachiul alb, romul si vanilia. Se inchide ermetic cu un dop. Se lasa sa stea la rece 2-3 saptamani, apoi se filtreaza si se poate consuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise