Reteta. curatam de coaja dovlecel si il taiam cubulete, eliminand semintele, si punem la fiert pana intra furculita in el, strecuram si lasam sa se scurga bine de apa. Intre timp aparte punem la fiert fructe de mare (VONGOLE VERACI) si cozi de creveti curatate de coaja in 2 linguri de ulei de masline si 2 catel de usturoi timp de 10 minute. punem la fiert pastele in abundent apa sarata. pana se fierb pastele scoatem 3 sfert din carne de vongole di conchilie si tinem cateva pentrui decor. Trecem dovlecel la mixer pana obtinem un pateu si adaugam 1/2 de borcanel de PESTO GENOVESE, amestecam bine ingredientele. Strecuram pastele si le trecem in fructe de mare pe foc mislociu adaugam peste ele PESTO DE DOVLECEL amestecam bine si servim cald DECORAND FARFURIA CU VONGOLE IN CONCHILIE.
N.B. Acestea reteta se poate realiza si cu orez.... POFTA BUNA!!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii