autor:

autor

» » Paste si pizza

Macaroane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
75 gr. macaroane, 5 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se amesteca apoi usor cu uleiul.
Se servesc ca garnitura, cu diverse fripturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca de macaroane cu branza dulce

Budinca de macaroane cu branza dulce

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet.

19 voturi    10 comentarii
1h
Budinci
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Budinca de macaroane cu branza de vaci

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei. Psta de branza: Batem ouale, adaugam smantana,

50 voturi    12 comentarii
1h
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 75 gr. macaroane
  • 5 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pene cu pasta de leurda si ou fiert