autor:

oana

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2008

Ingrediente
1 pachet de macaroane( asemanatoare cu spaghetti dar mai groase), 500g branza de burduf, putina costita afumata, ulei pentru prajit, sare.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se clatesc, se scurg si se dau de o parte. Costita afumata se taie cubulete. Intr-o tigaie, de preferinta teflonata, se pune ulei iar cand se incinge se pun cubuletele de costita. Cand s-a prajit costita, se adauga branza de burduf rupta in cateva bucati. La foc mic, se lasa sa se topeasca branza mestecand continuu. Cand s-a topit, se adauga peste paste si se amesteca. Cratita cu paste si branza se pune la foc mic, deoarece exista riscul ca branza sa nu se amestece total cu pastele si atunci, mai trebuie tinuta putin pe foc, amestecand pana la omogenizarea compozitiei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu branza de oaie

Macaroane cu branza de oaie

Nu pot lasa timpul sa stearga amintirile dragi copilariei mele. Asadar, dau timpul inapoi si ajung

6 voturi    7 comentarii
20 min
Paste si pizza
Budinca de macaroane cu branza dulce

Budinca de macaroane cu branza dulce

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet.

19 voturi    10 comentarii
1h
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane( asemanatoare cu spaghetti dar mai groase)
  • 500g branza de burduf
  • putina costita afumata
  • ulei pentru prajit
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza de casa