autor:

oana

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2008

Ingrediente
1 pachet de macaroane( asemanatoare cu spaghetti dar mai groase), 500g branza de burduf, putina costita afumata, ulei pentru prajit, sare.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se clatesc, se scurg si se dau de o parte. Costita afumata se taie cubulete. Intr-o tigaie, de preferinta teflonata, se pune ulei iar cand se incinge se pun cubuletele de costita. Cand s-a prajit costita, se adauga branza de burduf rupta in cateva bucati. La foc mic, se lasa sa se topeasca branza mestecand continuu. Cand s-a topit, se adauga peste paste si se amesteca. Cratita cu paste si branza se pune la foc mic, deoarece exista riscul ca branza sa nu se amestece total cu pastele si atunci, mai trebuie tinuta putin pe foc, amestecand pana la omogenizarea compozitiei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu macaroane,branza dulce si stafide

Budinca cu macaroane,branza dulce si stafide

Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom.Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o

7 voturi    1 comentariu
50 min
Budinci
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Budinca de macaroane cu branza de vaci

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei. Psta de branza: Batem ouale, adaugam smantana,

45 voturi    12 comentarii
1h
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane( asemanatoare cu spaghetti dar mai groase)
  • 500g branza de burduf
  • putina costita afumata
  • ulei pentru prajit
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu creveti si carne de scoici