Autor:
oana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 31 martie 2008
Ingrediente
1 pachet de macaroane( asemanatoare cu spaghetti dar mai groase), 500g branza de burduf, putina costita afumata, ulei pentru prajit, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se clatesc, se scurg si se dau de o parte. Costita afumata se taie cubulete. Intr-o tigaie, de preferinta teflonata, se pune ulei iar cand se incinge se pun cubuletele de costita. Cand s-a prajit costita, se adauga branza de burduf rupta in cateva bucati. La foc mic, se lasa sa se topeasca branza mestecand continuu. Cand s-a topit, se adauga peste paste si se amesteca. Cratita cu paste si branza se pune la foc mic, deoarece exista riscul ca branza sa nu se amestece total cu pastele si atunci, mai trebuie tinuta putin pe foc, amestecand pana la omogenizarea compozitiei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa
0 voturi
0 comentarii
20 min
Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.Se
16 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate