Se fierb macaroanele(spaghetele). Intre timp, se amesteca branza de vaca cu unt, un ou crud si stafidele. Dupa ce macaroanele s-au fiert, se pun intr-un vas de iena uns cu unt sau margarina astfel: un strat de macaroane, un strat de amestec si tot asa dupa care se introduce la cuptor la foc mic pana ce macaroanele se gratineaza.
Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii