Se fierb macaroanele(spaghetele). Intre timp, se amesteca branza de vaca cu unt, un ou crud si stafidele. Dupa ce macaroanele s-au fiert, se pun intr-un vas de iena uns cu unt sau margarina astfel: un strat de macaroane, un strat de amestec si tot asa dupa care se introduce la cuptor la foc mic pana ce macaroanele se gratineaza.
Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii