Macaroane cu carne si ceapa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. macaroane
  • 300 gr. carne macra
  • 2 cepe
  • 3 linguri untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru citeva minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise