autor:

autor

» » Paste si pizza

Macaroane cu carne

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
75 gr. macaroane, 75 gr. carne fiarta, 10 ml ulei, sare, 2 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Retete
Alte retete din Paste si pizza

Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Macaroane cu carne tocata

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce

13 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

13 voturi

Ingrediente

  • 75 gr. macaroane
  • 75 gr. carne fiarta
  • 10 ml ulei
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Paste cu ton RIO Mare si ardei

1. Umpleti o oala mare cu apa. Adăugați sare și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și gatiti-le.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Reteta de aluat de pizza si Pizza Margherita

1. Intr-un bol incapator, pun zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si

3 voturi    1 comentariu
20 min
Paste si pizza

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

16 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spirale cu sunca si cascaval

Spirale cu sunca si cascaval

Poate fi un mic dejun satios, o cina sau chiar pachetel pentru scoala sau serviciu! Aluat: Intr-un bol se cerne faina si se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paste integrale cu legume

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic de parmezan

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi