Macaroane cu ceapa si branza de oi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu ceapa si branza de oi

Ingrediente

  • 300 g macaroane,
  • o lingura ulei,
  • 1 ceapa,
  • ulei (pentru calit ceapa),
  • 3 linguri branza de oi,
  • piper, sare.

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe ambalaj, strecor, clatesc la jet de apa, las sa se scurga. Incorporez cu ceapa rumenita, untul si branza de oi. Condimentez, servesc pana sa se raceasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor