autor:

» » Paste si pizza

Macaroane cu dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g macaroane scurte (Penne), , sare, , 1 legatura praz (150 g), , 1 catel de usturoi, , 3 dovlecei (500 g), , 1 lingura ulei, piper, , 1/8 l zeama concentrata de legume, , 1 legatura patrunjel verde, , 100 g branza de vaci amestecata cu iaurt (circa 2 linguri), , 2 linguri parmezan (sau cascaval) ras.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare.
Se curata prazul, se spala si se taie rondele. Dovleceii curatati de coaja se taie cubulete si se prajesc in uleiul incins. Se adauga prazul si usturoiul presat, se prajesc inca putin, se sareaza si se pipereaza.
Se toarna peste ele zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se lasa putin sa se dunstuiasca. Se spala patrunjelul, se zvanta, se toaca marunt si se incorporeaza in sos, impreuna cu branza de vaci si parmezanul sau cascavalul ras. Macaroanele fierte si scurse se amesteca cu sosul si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g macaroane scurte (Penne)
  • sare
  • 1 legatura praz (150 g)
  • 1 catel de usturoi
  • 3 dovlecei (500 g)
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • 1/8 l zeama concentrata de legume
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100 g branza de vaci amestecata cu iaurt (circa 2 linguri)
  • 2 linguri parmezan (sau cascaval) ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci