autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 150 g Bacon, , o ceapa, , un catel de usturoi, , un ardei iute rosu, , 2 crengute salvie, , o crenguta rozmarin, , o legatura patrunjel, , 3 linguri ulei de masline, , o cutie fasole alba boabe (250 g), , sare, , 500 g macaroane, , 30 g parmezan (cascaval).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie bacon-ul cubulete, se toaca ceapa si se zdrobeste usturoiul. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri. Se spala verdeata, se scutura bine de apa si se taie marunt. Se incinge o lingura de ulei si se lasa slaninuta sa se rumeneasca la foc potrivit. Se adauga mai intai ceapa, usturoiul si ardeiul iute, se dunstuiesc putin si se adauga apoi verdeata, fasolea scursa si 300 ml apa. Se dau toate intr-un clocot, se sareaza usor si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa zece minute. Intre timp se fierb macaroanele (al dente) in apa cu sare, se scurg, se dau putin prin uleiul ramas si se amesteca cu sosul de fasole. Se servesc cu parmezan sau cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se face o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar, 3-4 linguri faina si putina apa calda si se lasa

3 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza
Lasagna cu carne

Lasagna cu carne

Sosul de rosii - se incinge circa 3-4 minute in ulei ceapa maruntita, morcovul si telina cubulete

16 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 150 g Bacon
  • o ceapa
  • un catel de usturoi
  • un ardei iute rosu
  • 2 crengute salvie
  • o crenguta rozmarin
  • o legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • o cutie fasole alba boabe (250 g)
  • sare
  • 500 g macaroane
  • 30 g parmezan (cascaval).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu praz si afumatura