Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

Ingrediente

  • - 1 cutie mazare
  • - 1 morcov
  • - o ceapa
  • - carne de porc afumata
  • - frunze de dafin
  • - busuioc
  • - piper negru
  • - 2 catei usturoi
  • - marar
  • - patrunjel
  • - Macaroane

Mod de preparare

1. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare.

2. Legumele se taie si se pun la inabusit in putin ulei.

3. Dupa ce s-au inmuiat se adauga mazarea si carnea afumata taiata fisii.

4. Se adauga condimentele/mirodeniile si se mai lasa pe foc cca 6-7 minute.

5. Se aseaza pe platou macaroanele, iar deasupra se pune amestecul de mazare cu carne.

6. Se presara deasupra marar, patrunjel, ceapa verde etc etc ce aveti la indemana.

Noi am servit alaturi de salata din legume si bere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise