Reteta postata pe: 07 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii:, * 1 kg macaroane,, * 300 g miez de nuca,, * 200 g unt,, * 250 g zahar,, * zahar vanilat,, * 50 g sare.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se introduc macaroanele rupte in doua in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba cca 30 minute. Dupa ce au fiert, se scot, se strecoara si se spala in apa rece. Se pastreaza putin la cald, apoi se stropesc cu untul fierbinte si se tin la cuptor. Miezul de nuca se da putin la cuptor apoi se marunteste manual sau prin masina de rasnit nuci si se amesteca cu zaharul si vanilia. Cind macaroanele sint bine gratinate, se scot din cuptor, se portioneaza, iar la servire se adauga nucile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu nuci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vince , 26 februarie 2009
Ma indoiesc ca macaroanele se fierb 30 de min. Doar daca vrei sa le faci pasta :)