autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu rosii si piept de pui

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
160 g macaroane, sare, 300 g piept de pui, piper, 8 bulbi de praz, 600 g rosii, 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).,

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se taie pieptul de pui bucatele si se prajeste circa 5 minute - fara grasime - intr-o tigaie antiadeziva. Se adauga rosiile taiate cubulete si prazul taiat rondele, se dunstuiesc si ele putin, iar pe urma se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba 3 minute. Se gusta de sare si piper si se amesteca cu macaroanele scurse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu porumb

Pizza cu porumb

Blat: Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda

60 voturi    9 comentarii
1h 25 min
Paste si pizza
Pizza Regala

Pizza Regala

Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 160 g macaroane
  • sare
  • 300 g piept de pui
  • piper
  • 8 bulbi de praz
  • 600 g rosii
  • 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle cu sos alb și ciuperci