autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu rosii si piept de pui

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
160 g macaroane, sare, 300 g piept de pui, piper, 8 bulbi de praz, 600 g rosii, 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).,

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se taie pieptul de pui bucatele si se prajeste circa 5 minute - fara grasime - intr-o tigaie antiadeziva. Se adauga rosiile taiate cubulete si prazul taiat rondele, se dunstuiesc si ele putin, iar pe urma se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba 3 minute. Se gusta de sare si piper si se amesteca cu macaroanele scurse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu praz si afumatura

Paste cu praz si afumatura

Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust

17 voturi    2 comentarii
40 min
Paste si pizza
Icre rapid

Icre rapid

Dupa ce a fost pus la desarat si scurs bine de apa,icrele se pune int-un bol ,se adauga 1cescuta

16 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 160 g macaroane
  • sare
  • 300 g piept de pui
  • piper
  • 8 bulbi de praz
  • 600 g rosii
  • 25 linguri concentrat de legume (Delikat+apa).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gnocchi cu pui şi sos pesto