. Într-o tigaie de teflon se prajesc ceapa, usturoiul si boiaua.
2. Când usturoiul incepe sa se rumeneasca putin, se scoate si se adauga rosiile. Se continua prajirea pâna se inmoaie rosiile si apoi se adauga vinul. Se pune capacul si se fierbe la foc mic 5 minute.
3. Macaroanele se fierb in multa apa cu sare, in care s-a pus sofranul, 4-5 minute. Se strecoara si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul si se presara svaiterul.
Se serveste imediat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii